ALBLASSERDAM – Een Kinderdijkse automobiliste is vrijdagavond 15 oktober met haar auto in het struikgewas beland, nadat zij de controle over haar stuur verloor. Het ongeval gebeurde rond 19.45 uur ter hoogte van de Helling in Alblasserdam. Net na het ongeval vertelde zij hierover: “Ik kwam net uit mijn werk, reed niet te hard en belandde plotseling in de berm.” Behalve wat viezigheid op de auto, leek de schade in eerste instantie mee te vallen. Bij het ongeval werden geen hulpdiensten ingeschakeld. Klik op Lees Meer om verder te lezen en meer foto’s te bekijken.

Ook hield de vrouw geen verwondingen over aan het ongeval. In juni dit jaar tolden twee jonge automobilisten op exact dezelfde plaats ook al naar de andere kant van de weg. Zij hadden toen de pech dat er net een tegenligger aankwam, waar zij opbotsten. Maar ook zij wisten geen oorzaak van het ongeval en begonnen ‘plotseling te draaien’.