NIEUW-LEKKERLAND – In de avond/nacht van zaterdag op zondag 10 oktober is ingebroken bij een ijsclub en een naastgelegen tennisvereniging aan de Vletstraat. De inbraken zijn gepleegd tussen zaterdagavond 9 oktober 18.00 uur en zondagochtend 8.00 uur. Inbrekers wisten het pand van de ijsclub aan de achterzijde binnen te dringen en doorzochten zowel de ijsclub als het bovengelegen café. Uit een geldlade werd een onbekend geldbedrag meegenomen. De inbrekers wisten diezelfde avond/nacht ook bij de naastgelegen tennisvereniging binnen te dringen. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

Daar werden een kassalade en een kluis opengebroken, waaruit eveneens een onbekend geldbedrag werd meegenomen. De politie is een (sporen)onderzoek gestart naar de beide inbraken en vraagt mensen die iets gezien hebben contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.