ALBLASSERDAM – De winkeliers van De Touwbaan aan de Van Hogendorpweg in Alblasserdam, hebben er voor gezorgd dat de Alblasserdamse kinderen zaterdag 9 oktober een geweldige dag hebben beleefd. De hele dag waren er talloze activiteiten zoals een kinderrommelmarkt, knutselen, workshop banden plakken, kindermake-up, fotoshoots en een race-experience. Ook was er een springkussen  en een popcorn/ suikerspinkraam aanwezig. De opbrengst van ondermeer het verkopen van popcorn en suikerspinnen is voor KIKA (kinderen kanker vrij). Ook werden er KIKA-beren verkocht. Klik op Lees Meer om meer foto’s te bekijken.

De kinderzumba is Bij sportingfit en het wordt gegeven op de Woensdagmiddag van :  14:00 uur t/m 14:50 Lil Starz 5 t/m 9 jaar  14: 55 uur t/m 15:45 Big Starz 10 t/m 15 jaar  Alle kinderen zijn van harte welkom Bij Sportingfit,
en krijgen de eerst zumba les Gratis! meer info kijk dan op www.Sportingfit.nl