KINDERDIJK –  De Alblasserdamse brandweerkorpsen zijn zaterdag 9 oktober eerste, tweede en derde geworden bij de wedstrijd die werd gehouden bij IHC Merwede in Kinderdijk. In het totaal deden acht brandweer-korpsen uit de regio mee in de strijd om plaatsing voor de regionale kampioenschappen van 2011. Alblasserdam post Dam werd eerste, Nedstaal tweede, Alblasserdam post Kinderdijk derde, gevolgd door Nieuw-Lekkerland en Sliedrecht. Streefkerk eindigde als zesde en Bleskensgraaf als zevende. Hekkensluiter was Oud-Alblas met de achtste plaats. Ook de prijs voor beste bevelvoerder ging naar Alblasserdam. Volgens de jury was de bevelvoerder van post Dam de beste van de dag. De Alblasserdamse postcommandant Gerard Ketting was zeer tevreden: “Dit is een geweldige prestatie en volgens mij redelijk uniek dat drie Alblasserdamse korpsen tegelijkertijd zo goed presteren.” Klik op Lees Meer om meer foto’s te bekijken.Meer: