ALBLASSERDAM – De gemeente Alblasserdam start maandag 11 oktober 2010 de herinrichting van de Makado patio. (vrij vertaald is dit een soort achtertuin) Het werk bestaat uit het vervangen van de hoofdriolering, het opknappen van het groengebied, het herbestraten van het voetgangersgebied en het onderhoud aan de openbare verlichting. Als gevolg van de werkzaamheden zal de Nedersassen tussen de Cortgene en de Wilde Woutstraat van 11 oktober tot en met 29 oktober 2010 worden afgesloten. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

Van 18 oktober tot en met 5 november 2010 wordt er gewerkt aan de hoofdriolering tussen de Nedersassen en de Wilde Woutstraat. Hierdoor zal de parkeerplaats bij de Nedersassen gedeeltelijk worden afgesloten. Uiteraard blijft de bereikbaarheid voor Netwerk (afvalinzameling) en de hulpdiensten tijdens de werkzaamheden gewaarborgd. De planning van de werkzaamheden is onder voorbehoud van het weer en onvoorziene omstandigheden.