ALBLASSERDAM – Voor de zesde keer op rij staan de A-KIDZ activiteiten in de herfstvakantie weer in het teken van survival. Zo zal er door heel sporthal Blokweer in Alblasserdam op diverse plaatsen geklommen en geklauterd kunnen worden. De meest spectaculaire attractie is deze vakantie de Super Survival Baan. Voor de echte klim- en klauterfanaten wordt er ook nog een survivalbaan gecreëerd met behulp van banken, kasten en matten waarop ze hun behendigheid kunnen tonen. Natuurlijk ontbreekt de voetbalhoek deze vakantie niet.

Alle kinderen tussen de 6 en 12 jaar zijn op dinsdag 19 oktober en donderdag 21 oktober van harte welkom. Om 9.30 uur gaan de deuren van Sportcentrum Blokweer open en het sportieve evenement is om 12.00 uur afgelopen. Kosten voor dit spektakel zijn € 2,90. Hiervoor krijgen de kinderen naast toegang ook een consumptiebon. De kaartjes zijn op de dag zelf verkrijgbaar aan de kassa van het zwembad.

 A-KIDZ Zwemdisco

Ook dit jaar wordt er door A-KIDZ weer een Zwemdisco georganiseerd in het zwembad van Sportcentrum Blokweer. De Zwemdisco vindt plaats op vrijdagavond 22 oktober a.s.

Net als bij de vorige edities worden de leeftijdscategorieën opgesplitst zodat alle kinderen met hun eigen leeftijdsgenootjes kunnen zwemmen en swingen. De kinderen tot 7 jaar (geen diploma nodig) zijn van harte welkom van 18.45 uur tot 20.00 uur. Deze kinderen betalen € 2,90 entreegeld. Hiervoor krijgen ze ook twee consumpties. Kinderen vanaf 7 jaar (wel in bezit van een diploma) kunnen komen zwemmen en swingen van 20.15 uur tot 22.30 uur. Deze Kidz betalen € 4,00 entreegeld (inclusief 2 consumpties.)