ALBLASSERDAM – Het kopje ‘Uw mening…’ aan de rechterkant van het scherm is weer terug. Enkele weken stond er geen stelling, maar vanaf heden is het weer mogelijk om te stemmen. Dit keer gaat de stelling over het al dan niet garant staan van de gemeente Alblasserdam voor een lening van de Alblasserdamse voetbalclub. Deze vereniging is namelijk door wanbeleid in financieel zwaar weer beland en kan alleen blijven bestaan als de gemeente garant gaat staan voor een lening van 175.000 euro. In principe kost het de gemeente geen geld, mits de club later niet alsnog failliet gaat. Dan is er kans dat het geld verloren gaat. Wat vindt u? Stem rechts bovenin op de stelling. Reageren kan hier: https://www.alblasserdamsnieuws.nl/wordpress/2010/10/05/nog-geen-besluit-over-garant-staan-voor-lening-van-vv-alblasserdam/