ALBLASSERDAM – Sinds eind september is het hoofdkantoor van CityTec vanuit Den Haag naar een nieuwbouwlocatie op bedrijventerrein Nieuwland in Alblasserdam verhuisd, ook de locaties uit Ridderkerk zijn meeverhuisd. CityTec is een 100% dochter -onderneming van Eneco, een landelijk opererend energiebedrijf. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

Talloze mensen maken gebruik van de openbare ruimte. Of het nu gaat om zakelijk of recreatief verkeer, er wordt veelvuldig gebruik gemaakt van de gemeenschappelijke ruimte. Een veilige en prettig leefbare buitenruimte is een waardevol goed. CityTec zet zich daar actief voor in.

CityTec werkt samen met verschillende organisaties en instanties. Rijkswaterstaat, gemeenten, provincies, waterschappen, havenbedrijven, maar ook woningbouwverenigingen en diverse particuliere organisaties met een eigen infrastructuur behoren tot de opdrachtgevers De onderneming is opgericht in 1997 en wordt gevormd door circa 320 medewerkers die elk vanuit hun eigen specialisme meewerken aan het tot stand brengen van een goed eindproduct. CityTec is voortgekomen uit afdelingen van diverse gemeentelijke energiebedrijven. In ruim 130 gemeenten verzorgt CityTec voorzieningen voor verlichting, verkeer en oriëntatie.

Foto en tekst: Pieter van den Berg.