ALBLASSERDAM – De winkeliers van De Touwbaan aan de Van Hogendorpweg in Alblasserdam, willen er voor zorgen dat de Alblasserdamse kinderen zaterdag 9 oktober een geweldige dag gaan beleven. De hele dag zijn er talloze activiteiten zoals een kinderrommelmarkt, knutselen, workshop banden plakken, kindermake-up, fotoshoots en een race-experience. Tijdens het feest zijn er springkussens en is er een popcorn/suikerspinkraam aanwezig. Zumba for Kids van Sportingfit maakt het geheel compleet, maar als klapper op de vuurpijl kan er een cadeaucheque ter waarde van een kinderfiets worden gewonnen. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

Het enige wat daarvoor gedaan hoeft te worden is de kleurplaat (zie onderstaande link) het mooiste in te kleuren en deze op 9 oktober tussen 10.00 en 16.00 uur in te leveren bij het Rijwielhuis aan de Van Hogendorpweg. Inschrijven voor de rommelmarkt kan bij de Snuffelhoek en bij Reisbureau De Singel. Kosten hiervoor zijn twee euro. De opbrengst mogen de kinderen zelf houden. De kleurplaat is te vinden in De Klaroen, maar is ook te downloaden op http://www.kika.nl/images/kleurplaat_beer.pdf. De opbrengst van ondermeer het verkopen van popcorn en suikerspinnen is voor KIKA (kinderen kanker vrij). Ook worden er die dag KIKA-beren verkocht voor 6.95 euro.