ALBLASSERDAM – De politie heeft in de nacht van zaterdag 2 oktober op zondag 3 oktober twee aanhoudingen verricht op de Dam. Het betreft twee mannen van 23 en 31 jaar uit Alblasserdam de meegenomen werden naar het bureau voor belediging van de politie. Na het sluiten van de horeca was het onrustig  op de Dam. De politie moest vechtende jongeren uit elkaar halen en mensen vorderen om weg te gaan. Een aantal jongeren gaf hier geen gehoor aan en bleef vervelend tegen de politie. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

 Agenten met hun diensthonden werden daarop ingezet om ze weg te krijgen. De honden werden ter preventie uit de auto gehaald maar niet ingezet. Er werd eten en drinken naar de agenten gegooid,  dit weerhield ze niet om door te pakken en de jongeren onder controle en naar huis te krijgen.