NIEUW-LEKKERLAND – De politie heeft op maandagmorgen 4 oktober een 23-jarige man uit Nieuw-Lekkerland aangehouden op verdenking van aanranding. Naar aanleiding van informatie uit diverse aangiften van schennispleging en een aangifte van aanranding op donderdag 17 september, stelde de politie een onderzoek in. Ook ontving de politie diverse meldingen in deze zaak. Na het doen van uitvoerig onderzoek, waaronder het verzamelen van bewijsmateriaal, kon de politie overgaan tot aanhouding van de verdachte. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

De man is in verzekering gesteld en zal vandaag worden verhoord. De officier van Justitie zal op basis van het aanwezige bewijsmateriaal tegen en de aanstaande verhoren met de verdachte bepalen of de man later deze week zal worden voorgeleid aan de rechter-commmissaris. Mensen die informatie hebben over genoemde verdenkingen en dit nog niet bij de politie hebben aangegeven, kunnen dat doen via het telefoonnummer 0900-8844 of via het meldpunt Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.