ALBLASSERDAM – CheapCargo steekt een helpende hand uit naar het noodlijdende bedrijf Mick Uitman Transport in Alblasserdam. Het verzoek om hulp kwam via Annemarie van Gaal die samen met John Williams het programma “Een dubbeltje op zijn kant in bedrijf” presenteert. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

Het televisieprogramma wordt vanavond, 30 september om 20.30 uitgezonden op RTL4. In dit programma worden bedrijven die op het randje van een faillissement staan geholpen. Het bedrijf en de netelige situatie waarin het verkeert, wordt van onder tot boven doorgelicht. Daarna wordt er een nauwkeurig stappenplan voorgesteld om uit de netelige situatie te komen. Samen met John Williams worden de stappen zorgvuldig uitgevoerd met als resultaat een nieuwe toekomst voor een vaak zorgvuldig opgebouwd eigen bedrijf.

CheapCargo koppelt een speciale actie aan de uitzending: De eerste zending van een nieuwe klant binnen Nederland tot 30 kg, kan men verzenden voor een dubbeltje!

Een dubbeltje op zijn kant in bedrijf, donderdagavond 20:30 uur, RTL4