ALBLASSERDAM – Zaterdag 25 september was het feest in de Wereldwinkel van Alblasserdam. De Wereldwinkel bestaat dit jaar immers twintig jaar in dit Damdorp. Speciaal hiervoor was er onder andere een Fair Trade fietstocht uitgezet die via de Alblasserdamse Wereldwinkel naar twee andere wereldwinkels in de regio liepen. Onderweg kon ook nog een Landwinkel met biologische groente en fruit, de natuur- en vogelwacht Alblasserwaard en een kaasboerderij in Oud-Alblas bezocht worden. Enkele tientallen fietsers hebben wind en regenbuien getrotseerd en deze route met veel plezier door de polder gefietst. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

Na deze fair trade fietstocht was er ook nog een reünie in de Wereldwinkel. De huidige en oud-vrijwilligers hebben onder het genot van natuurlijk een fair trade wijntje en sapje oude herinneringen opgehaald. En kunnen zien hoe mooi de wereldwinkel in 20 jaar is geworden.