ALBLASSERDAM – “Ik wil even iets kwijt over de bebording rondom de Dam en Alblasserdamse brug. Al sinds een paar weken is het niet meer mogelijk om voor de fietsers via de trappen van de brug Alblasserdam in te komen. Zij moeten helemaal om fietsen, wat volgens mij niet nodig is, want alleen de hekken die geplaatst zijn versperren de doorgang. Maar wat me nog meer steekt is dat er onderaan de brug niet staat dat de Alblasserdamse kant is afgesloten. Met name scooterrijders (die de trappen niet kunnen nemen) en mensen die met de fiets uit Papendrecht naar Alblasserdam willen, rijden zowat een halve kilometer extra en komen dan tot de ontdekking dat het is afgesloten.” Klik op Lees Meer om verder te lezen.

“Ik raad dus de uitvoerder aan om onder aan de brug mensen te informeren over de afsluiting. Dat voorkomt een hoop ergernis. Zeker in dat regenachtige weer van gisteren.” Dit stuk is ingestuurd door Mirjam Stout uit Alblasserdam.