ALBLASSERDAM – Het fanfareorkest van de christelijke muziekvereniging Soli Deo Gloria geeft aanstaande zaterdag  2 oktober een concert. Op uitnodiging van Soli komt ook fanfare-orkest Vooruit uit Oude Tonge (o.l.v. Jurgen Nab) op bezoek. Dit uitwisselingsconcert vindt plaats in de Ontmoetingskerk in Alblasserdam.  Voor de pauze zal Soli het spits afbijten met een gevarieerd programma. Het mooie Windows of the World, afgewisseld met bijvoorbeeld D-Day, welke de landing van de geallieerden op Normandië symboliseert. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

Kortom een programma met voor elk wat wils. Na de pauze betreedt Vooruit het podium. Zij spelen voornamelijk werken die zij op het concours in november ten gehore zullen brengen. Er zal deze avond zowel lichte- als originele fanfaremuziek gespeeld worden. De aanvang van het concert is om 20:00 uur en de entree is GRATIS. De locatie is de Ontmoetingskerk, Blokweerweg 75 in Alblasserdam.