ALBLASSERDAM – Winkelcentrum Makado organiseert zoals in 2008 ook in 2010 op zaterdag 16 oktober weer een wervelende verenigingenmarkt. Deze dag in het winkelcentrum staat in teken van alle verenigingen en stichtingen die lokaal actief zijn. De winkeliers van het Makado bieden de actieve vrijwilligers de mogelijkheid om zich te presenteren aan het publiek. Hierbij is alles mogelijk. Demonstraties kunnen worden gegeven, zowel binnen als rondom het centrum. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij Peter Plaisier via info@makado-alblasserdam.nl. Foto: archieffoto Peter Stam, genomen tijdens de vorige markt in 2008. Klik op Lees Meer om meer foto’s van twee jaar geleden te bekijken.Meer:

De Jeugdland stand...

Sjoelen bij de Wereldwinkel.

De huurdersvereniging van Alblasserdam.

Ook kinderen hadden het naar hun zin.