ALBLASSERDAM – Aanbiddingsleider Elisa Krijgsman komt op vrijdag 8 oktober met zijn Come2Worship-band naar Alblasserdam voor een concert. Het thema van de avond is: “Kom bij God, zoals je bent”. Dit Come2Worship concert is een aanloop naar het jaarlijkse Come2Worship weekend dat van 22 – 24 oktober plaats zal vinden op De Betteld in Zelhem. Van verschillende concerten worden opnames gemaakt voor de nieuwe CD met de titel “Come2Worship”. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

Tijdens het concert worden bekende nummers afgewisseld met nieuwe composities. Qua muziekstijlen belooft het concert een afwisseling van stevige rock en gevoelige ballades te worden. De kwaliteit is gewaarborgd door de sterke vocalisten en musici. Wie deelneemt aan het concert is bij de gemeente meer dan welkom om mee te zingen en te delen in de ervaring van aanbidding.

Veel mensen zullen Elisa kennen vanwege zijn betrokkenheid bij ondermeer de Opwekkingsconferentie, het Metropool Orkest en Prinsen & Prinsessen. Voor stichting Opwekking heeft Elisa jarenlang meegewerkt aan de Life@Opwekking cd’s. Veel composities en teksten die in kerken gezongen worden, zijn van zijn hand. Sinds 2010 heeft hij ook het muzikaal leiderschap op zich genomen rondom de realisatie van de cd’s met Opwekkingsliederen. En is daarmee ook de producer geworden van de laatste opwekking-CD nummer 33.

Elisa Krijgsman is naast een muzikant, componist en songwriter in de eerste plaats een aanbiddingsleider. Zelf zegt hij hierover: “Het is mijn verlangen mensen iets van God te laten zien en te ervaren.” Dit is dan ook zijn belangrijkste motivatie voor het Come2Worship concert.

Elisa is zich ervan bewust, dat hierover door mensen verschillend gedacht kan worden: “Wij willen samen met christenen met verschillende kerkelijke achtergronden een eenheid vormen als het gaat om het beantwoorden van de liefde van God.” 

Op zondag 10 oktober zal Elisa samen met zijn vrouw Reni optreden in een reguliere dienst van Evangelische gemeente Jozua Alblasserwaard, Ampèrestraat 4 te Alblasserdam, deze begint om 10:00 uur. Het concert op 8 oktober 2010 vindt eveneens plaats in het gebouw van de evangelische gemeente Jozua Alblasserwaard. Aanvang van het concert is om 20:00 uur en de zaal is open vanaf 19:15.

Kaarten à € 5,- zijn te koop bij Boekhandel “‘t Winkeltje”, kleijburgplein 27 te Nieuw-Lekkerland of bij Boekhandel “de Schuilplaats”, Plantageweg 13a te Alblasserdam of via www.schuilplaats.org. (Voor internetbestellingen geldt een toeslag van €2,50 administratiekosten per bestelling.) en eventueel nog aan de zaal.