ALBLASSERDAM – De christelijke muziekvereniging Soli Deo Gloria uit Alblasserdam organiseert dit jaar een ‘slagwerkklas’. Een ieder krijgt de mogelijkheid de kunst van het trommelen onder te knie te krijgen. Tijdens de slagwerkklas wordt in groepsverband de basis van het slagwerk bijgebracht en ondertussen uiteraard ook het notenschrift.  De klas start op niveau nul en gaat iedere week een stapje verder. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

Kinderen vanaf groep 5 kunnen al meedoen, maar ook oudere kinderen en volwassenen mogen mee doen. De opleiding duurt één seizoen (tot eind juni) en hiervan worden de eerste drie maanden gratis aangeboden door de vereniging. De trommel en drumstokken krijg je ook van hen te leen. 

De lessen worden op dinsdagavond van 18:45 uur tot 19:30 uur gegeven in Landvast, door een vakkundig docent. De start van deze slagwerkklas is op dinsdag 28 september. Ouders zijn uiteraard van harte welkom om de eerste les(sen) mee te maken. 

Kort samengevat:

Start: dinsdag 28 september 2010
Tijd: 18:45 uur – 19:30 uur, iedere dinsdag behalve in de vakantie
Locatie: Cultureel Centrum Landvast (filmzaal )
Duur: één seizoen (tot eind juni)
Kosten: Eerste 3 maanden gratis 

Aanmelden kan tot 26 september door te mailen of te bellen naar:

Joël van Driel (Jeugdcoördinator Soli Deo Gloria)

Joelvdriel3@gmail.com   mobiel: 06- 38395359

Ook voor meer informatie kunt u bij Joël terecht.