ALBLASSERDAM – Duizenden mensen hebben afgelopen zaterdag een bezoek gebracht aan de twintigste editie van het Havenfestival in Alblasserdam. Het festijn begon al vroeg in de ochtend met een grote braderie die ’s middags rond vijf uur was afgelopen. Grote trekpleisters op de dag waren de speedboten van Jan Korteland en de trampolines met daarboven zitjes aan elastiek. Wie de onlangs gerestaureerde toren van de Grote Kerk aan het Cortgene beklom, kon genieten van een prachtig uitzicht over Alblasserdam en de omgeving daarvan. Klik op Lees Meer om meer foto’s te bekijken en verder te lezen.

Rond 21.00 uur werd het grootste festijn van Alblasserdam, afgesloten met een vuurwerkshow bij Landvast met daarna optredens van onder meer The Rotations en The Windmill Bigband met de zangeres Frederike Schoonis in het cultureel centrum.