STREEFKERK – Een getuige zag vrijdagavond 17 september rond 20.50 uur een aantal mannen zich verdacht gedragen bij een woning aan de Wilgenhof. Toen zij beter keek bleek dat de daders een kluis in hun handen hadden. De inbrekers zagen de getuige die kordaat reageerde en direct de politie belde. De inbrekers lieten direct de kluis vallen en gingen er vervolgens vandoor in een zwarte personenauto in de richting van Oud-Alblas. Uit onderzoek door de politie bleek dat de kluis afkomstig was van een inbraak in een woning aan de Wilgenhof. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

De inbrekers waren binnengekomen via de achterzijde van de woning. Het hele huis werd doorzocht waarna de daders in ieder geval de kluis mee hadden willen nemen. Dit heeft de getuige echter kunnen voorkomen. Medewerkers van Forensische Opsporing stellen een onderzoek om eventueel achtergebleven sporen te achterhalen.