ALBLASSERDAM – De Jeugdgemeenteraad (JGR) organiseert op 22 oktober de jaarlijkse Talent Night Alblasserdam. De avond zal gehouden worden in de Abdij. De JGR is op zoek naar jonge muzikanten die hun act willen doen voor een waarschijnlijk goed gevulde zaal. Voor het tweede jaar op rij organiseert de JGR een talentenjacht. Vorig jaar was dit een groot succes. De JGR is van plan het dit jaar te overtreffen. Om er weer een leuk feestje van te maken, is de JGR is op zoek naar acts en optredens. Dit mag variëren van het klassieke ´meisje-met-de-gitaar’ tot een vriendenband!  Klik op Lees Meer om verder te lezen.

Elke jongere mag zich hiervoor aanmelden, maar er gelden wel een aantal voorwaarden. Het is een vereiste om in Alblasserdam te wonen. Ook moet je ouder zijn dan 12 jaar en jonger dan 23 jaar, dit is namelijk de doelgroep van de JGR. Voor aanmeldingen kan worden gemaild naar talentnight@jgralblasserdam.nl. De JGR hoopt op veel acts, veel aanmeldingen en op veel publiek!

De Talent Night is niet het enige project van de Jeugdgemeenteraad. Ongeveer anderhalf jaar geleden is het Jeugdpanel gelanceerd. Via deze site probeert de JGR de mening te peilen van de duizenden jongeren en kinderen in Alblasserdam. De jongeren kunnen gratis een account aanmaken. Het is dan onder anderen mogelijk om de maandelijkse blog van de burgemeester te lezen, te reageren op enquêtes en je politieke voorkeur aan te geven.

Omdat het aantal aanmeldingen op de site stagneert, roept de JGR alle jongeren op om zich aan te melden. De JGR heeft een actie op touw gezet waarbij er een Ipod wordt verloot onder alle leden van het jeugdpanel. Het is dus nu dé kans om lid te worden, zodat je mee kunt dingen om deze Ipod! De winnaar van de Ipod zal bekend worden gemaakt op de avond van de Talent Night. Als je je vóór die tijd nog aanmeldt op het jeugdpanel, doe je nog mee! Dus, meld je aan!