ALBLASSERDAM – Tientallen Alblasserdammers hebben vrijdagavond de lichte regenbuitjes getrotseerd en hebben genoten van vijf shows die werden gegeven door drie orkesten op het Raadhuisplein in Alblasserdam. Rond 20.15 uur begon de De Show & Drumfanfare DVS uit Katwijk aan Zee. Vervolgens liet Het Tamboer en Trompetterkorps Euroband uit Rotterdam zich horen met twee optredens. Tot slot trad het Showkorps Wilhelmus uit Sliedrecht op.  De taptoe werd gehouden in het kader van het Havenfestival 2010 en was rond 22.00 uur afgelopen. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

De extra ingezette politie hoefde nauwelijks op te treden. De agenten werden uit voorzorg ingezet, zodat mensen niet alsnog een eigen Dweilavond zouden houden op de Dam.

ps. op zaterdag 18 september om  0.13 uur is dit bericht bijgewerkt met nieuwe foto’s die zijn gemaakt door Annet Advokaat.