ALBLASSSERDAM/SLIEDRECHT – Wie zaterdag 9 oktober de Woondag Drechtsteden bezoekt, krijgt in één oogopslag een compleet beeld van het aanbod van nieuwbouwwoningen in de Drechtsteden. Het gaat hier om het aanbod uit de koop- en huursector. De beurs is dus interessant voor bezoekers, variërend van starters tot mensen die op zoek zijn naar vrijstaande woningen. De locatie van de beurs is dit jaar Baanhoek-West in Sliedrecht. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

Voor meer informatie over wonen in de Drechtsteden en/of de Woondag Drechtsteden kan de website www.woondag-drechtsteden.nl geraadpleegd worden. Op deze site kunt u informatie zoeken over de Woondag en u heeft direct toegang tot een database met het actuele woningaanbod.
 
Voor meer informatie over de woondag kunt u terecht bij:
Goof van Vliet, projectleider Woondag, Bureau Drechtsteden, telefoon (078) 639 85 04.
Claudia Blomert, organisatie Woondag, Stichting Dordrecht Marketing, telefoon (078) 639 83 78.
Danny den Braber, communicatie en marketing Woondag, stichting Dordrecht Marketing, telefoon (078) 639 60 63.