ALBLASSERDAM – De kinderboerderij aan de Plantageweg in Alblasserdam wordt zaterdagmiddag 2 oktober heropend. Afgelopen zomer is er hard door de gemeente en vrijwilligers van Stichting Kinderboerderij Alblasserdam gewerkt op het terrein van de dierenweide. Er verrezen een hooimijt, werklokaal en tuinhuis. Daarom was de kinderboerderij helaas tijdens de zomervakantie gesloten. Al die gebouwen zijn nodig om personeel, vrijwilligers en bezoekers een prettig en schone omgeving te bieden. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

Bovendien   kunnen de bezoekers straks op het terras een kopje koffie of glaasje ranja drinken. Op 2 oktober 2010 staan de hekken van de kinderboerderij tussen 14.00 en 16.30 voor iedereen open. Bezoekers worden onthaald met een feestelijk programma voor jong en oud. Ook het plechtige moment op die zaterdag zal niet ontbreken. Wethouder Ad Cardon zal namens de gemeente de samenwerking- overeenkomst met  de vrijwilligers van Stichting Kinderboerderij Alblasserdam ondertekenen.