ALBLASSERDAM – Voor het vijftiende jaar komen diverse bekende Nederlandse artiesten naar Alblasserdam om er vrijdag 10 en zaterdag 11 september een gezellig feest van te maken. Woensdagmiddag is de grote tent, waar zo’n 3000 bezoekers in kunnen, opgezet op het terrein bij het Zuiderstek. De organisatie verwacht dat zo goed als vol komt. “Het is samen met het weer altijd de meest onzekere factor van het feest, maar er zijn in ieder geval al erg veel kaarten verkocht. Via internet is niet meer te bestellen, omdat ze anders te laat bezorgd worden. Bij onze voorverkoopadressen zijn nog kaarten te halen,” aldus Wieke Kanters. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

Met man en macht is woensdagmiddag de zeventig bij veertig meter grote tent opgezet. ’s Ochtends hadden de werkers behoorlijke last van de regen, maar in de middag kon het werk worden voltooid.

Op het festival dat komend weekeinde plaatsvindt komen de volgende artiesten:  Vrijdagavond 10 september komen DI-RECT en Kane. Zaterdagavond 11 september zijn Ilse DeLange en Waylon in de tent. Kaarten kosten 25 euro per avond. Meer informatie is te vinden op http://www.alblaspop.nl/. De voorverkoopadressen zijn:

Alblasserdam:
Primera De Molen
Blieck’s Point
Landvast

Nieuw-Lekkerland:
Osibisa

Papendrecht
Smit juwelier

Zwijndrecht:
Counter Walburg