ALBLASSERDAM – Het spreekuur dat maandag 6 september gehouden zou worden in de Alblasserdamse bibliotheek is niet doorgegaan, vanwege een miscommunicatie. Alblasserdamse burgers zouden van 13.00 tot 14.00 uur in gesprek kunnen met iemand van het gemeentebestuur, om zo makkelijker hun klachten te kunnen uitten, of hun vragen te kunnen stellen. Maar doordat de bibliotheek op maandag pas voor bezoekers pas vanaf 14.00 uur open is, waren er weinig mensen. De wethouder die aanwezig was, is daarom na ongeveer een kwartier weer vertrokken. Volgens een medewerker van de ‘bieb’ jammer…. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

 want: “Er zijn nog drie mensen langs geweest om een vraag te stellen, die moesten we helaas teleurstellen. Zij kwamen voor niets.” Volgende week, maandag 13 september, wordt er een nieuw spreekuur georganiseerd, maar dan van 14.00 tot 15.00 uur. Wethouder Peter Verheij zit dan klaar om de vragen te beantwoorden.