Op de foto de D66 fractieleden Ramon Pardo (links) en Michael van der Plaat tijdens een recente vergadering.

ALBLASSERDAM – De D66 heeft maandagavond 6 september tijdens de commissievergadering van de gemeente vragen gesteld over de tijden van het gemeentespreekuur in de Alblasserdamse bibliotheek. Partijlid Michael van der Plaat vroeg aan wethouder Sjoerd J. Veerman of het spreekuur dat voortaan elke maandag vanaf 14.00 tot 15.00 uur in de bibliotheek wordt gehouden, niet wat later gehouden kan worden. “Er zijn mensen die overdag werken en dus niet langs kunnen gaan,”aldus Van der Plaat. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

Volgens Veerman is dit echter niet nodig, omdat het om een extra service gaat. “Eigenlijk zijn we altijd beschikbaar. Ook voor de mensen die op dat tijdstip werken. Zij kunnen ons na hun werk, alsnog benaderen. Zie het als extraatje. We proberen op deze manier gebruik te maken van de loop op de markt, zodat we zo veel mogelijk publiek krijgen.”