ALBLASSERDAM – De eerste paal van de nieuwe brandweerkazerne in Alblasserdam is dinsdag 31 augustus de grond in gegaan. Het was aanvankelijk de bedoeling dat hierbij een feestje gevierd zou worden door onder meer de leden van de brandweer, maar dat was niet haalbaar. Postcommandant Gerard Ketting legt uit: “De paal zou begin september de grond in gaan, maar het was erg onvoorspelbaar wanneer dit zou gaan gebeuren. Vandaar dat we niemand meer zo snel konden uitnodigen. Het feestje gaan we alsnog vieren, maar dan op donderdag 23 september om half vier. Op die dag wordt de eerste kuub beton gestort. Het hele korps, waaronder de oudgedienden en de jeugdleden, worden daarvoor uitgenodigd. Ook de omwonenden zijn van harte welkom.” De foto is gemaakt door Thijs Zanen. Klik op Lees Meer voor meer foto’s.

Meer: