KINDERDIJK – De politie heeft dinsdagavond 31 augustus een 41-jarige Kinderdijker gearresteerd, nadat de man ruzie had gekregen met zijn vrouw. De man zou onder invloed van alcohol diverse bedreigingen richting zijn vrouw hebben geuit. De situatie werd in eerste instantie door de meldkamer bijzonder alarmerend ingeschat, waardoor rond 22.15 uur ten minste zes politieauto’s op de melding bij de Veerdam/Molenstraat in Kinderdijk afkwamen. Hierbij was ook één auto van de hondenbrigade. Nadat de man door agenten met kogelwerende vesten in de boeien was geslagen, werden er diverse getuigenverklaringen in de buurt afgenomen. Volgens één van de kennissen van het echtpaar gaat het nog een keer echt goed mis: “Hier gaat gewoon bloed vloeien. Het is al maanden, wat zeg ik, jaren geëtter met die twee. Vanavond dus weer,” aldus de man.  Klik op Lees Meer om meer foto’s te bekijken.