ALBLASSERDAM – De Ronde van Nedstaal en IHC heeft zaterdagmiddag 10.000 euro opgeleverd. Het geld was dit jaar bestemd voor ‘Pink Ribbon’, een organisatie die zich inzet voor vrouwen met borstkanker. Ongeveer 750 mensen deden mee aan de hardloopwedstrijd op het terrein van de staalfabriek in Alblasserdam. Het was de tiende keer dat het evenement, dat het grootste particuliere hardloopfestijn van Nederland is, werd gehouden. Aan het einde van de dag werden in alle categorieën prijzen uitgedeeld. Jan Glimmerveen, algemeen directeur bij Nedstaal reikte de prijzen voor de bedrijvenloop uit. De loterij, met als hoofdprijs een Toyota Aygo, werd gewonnen door een Alblasserdamse werknemer van het staalbedrijf. Klik op Lees Meer om foto’s te bekijken van het evenement.Meer:

Directeur Jan Glimmerveen (links) deelt de prijzen uit.