NIEUW-LEKKERLAND/SLIEDRECHT – Een 28-jarige automobilist uit Nieuw-Lekkerland heeft donderdagmorgen 26 augustus op het Stationspark in Sliedrecht een scooterrijder over het hoofd gezien en aangereden. Het ongeval vond plaats rond tien uur toen een 34-jarige scooterrijder (woonplaats nog onbekend) uit een zijstraat kwam en door de personenauto, die geen voorrang verleende, werd geschept. De scooterbestuurder raakte hierbij ernstig gewond aan zijn been. De man is naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Hij was ten tijde van de behandeling door het verplegend personeel, niet aanspreekbaar. Klik op Lees Meer om verder te lezen. Ook het personeel van de traumahelikopter verleende medische hulp. De afdeling Regionale Verkeersondersteuning doet technisch onderzoek op de plaats van het incident en aan de betrokken voertuigen. De 28-jarige vrouw is aangehouden voor verhoor.