ALBLASSERDAM – De bomen in Alblasserdam die omwaaien door de harde wind, vallen tot nog toe precies de goede kant op. Maandag viel een boom nèt niet op het dak van een langsrijdende auto bij de Van Eesterensingel. Ook bij de BSO aan de Parallelweg had men geluk, de boom die daar afgelopen vrijdag omviel, viel over de sloot en niet op het gebouw en op de mensen die daar aan het barbecueën waren. Dinsdagavond viel er weer een grote boom om. Ditmaal bij de Rembrandtlaan ter hoogte van de skatebaan. Klik op Lees Meer om verder te lezen en meer foto’s te bekijken.

Rond zeven uur viel het gevaarte net naast een paar kinderen die bij de skatebaan aan het spelen waren. Eenmaal van de schrik bekomen bleek de boom een goede plaats om verstoppertje en soldaatje in te spelen. Zie foto’s. De boom was ziek en is boven de grond in tweeën gespleten, waarbij de ene helft naar links over het voetpad is gevallen en de andere helft in de bosjes is gevallen.

Ook in de rest van Alblasserdam hangen diverse grote, gebroken takken los in de boom. De gemeente is druk bezig met het verwijderen hiervan.

De boom die vrijdag bij de BSO omviel...