NIEUW-LEKKERLAND – In het onderzoek naar een aanranding van een 14-jarig meisje uit Nieuw-Lekkerland is de politie op zoek naar getuigen. Het meisje zou op vrijdagavond 20 augustus omstreeks 20.45 uur vlakbij een vrachtwagenparkeerplaats aan de Planetenlaan zijn betast door twee mannen. De twee in de leeftijd tussen de 20 en 40 jaar zouden zijn weggefietst nadat het meisje zich verzette. Het meisje heeft verklaard dat zij heeft gezien dat een vrouwelijke passant met de twee in gesprek kwam waarna de vrouw een slaande beweging naar hen maakte met haar tas. Ook zou er een man in de buurt hebben gelopen die van de situatie getuige was en boos zou hebben gereageerd richting de verdachten. Van deze getuigen ontbreekt een specifiek signalement. De politie onderzoekt de zaak en vraagt hen (of andere getuigen) zich te melden op het telefoonnummer 0900-8844.