ALBLASSERDAM – Kinderen die graag op een blaasinstrument willen spelen, hebben daar nu een goede kans voor bij de Alblasserdamse muziekvereniging Soli Deo Gloria. De vereniging start namelijk vanaf 31 augustus met een klas voor ‘blazers’. De eerste drie lesmaanden zijn gratis. En het instrument. ( denk hierbij aan een saxofoon, bugel of trompet) krijgen de kinderen in bruikleen. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

Kinderen vanaf groep vijf van de basisschool (zeven a acht jaar) kunnen eraan meedoen, maar ook oudere kinderen en volwassenen zijn van harte welkom bij Soli Deo Gloria. De klas duurt tien maanden (één seizoen) en hiervan worden de eerste drie maanden gratis aangeboden door de vereniging. Voor meer informatie of om in te schrijven kun je contact opnemen met de heer J. van Driel, telefoonnummer 06 – 38 39 53 59 of via het contact-formulier op de website van Soli Deo Gloria. De eerste lesavond is al op dinsdag 31 augustus van 18.45 uur tot 19.30 uur. De lessen worden gegeven in Cultureel Centrum Landvast.