ALBLASSERDAM – Er komt vooralsnog geen verkeerregelaar bij de boeg aan de randweg want die komen er volgens Jessica vermeulen van de gemeente Alblasserdam en Annette Schneemann van havenzuid  alleen tijdens de spits bij de Vondellaan en de nieuwbouwwijk Waterhoven. De randweg is een 30 kilometerzone maar als blijkt dat de druk te groot is kan er snel worden ingegrepen aldus mevrouw Vermeulen.

 Foto:Jan Wijninga.

Klik op lees meer om verder te lezen.

na eerst gebeld te hebben met Mevrouw van Schooneveld van veiligverkeer met de vraag waarom er nog niks te zien is over de campagne “de scholen zijn weer begonnen” vertelde zij dat de gemeente niet op tijd was met het aanvragen van campagnemateriaal en als de gemeente niet zelf iets verzon er geen campagne zou zijn in Alblasserdam. Ik heb daarna gebeld met Peter v.d. Hoek van de afdeling verkeer maar die wist niks over verkeerregelaars of de VVN campagne maar hij ging het uitzoeken en of ik dan later  de persvoorlichting wilde bellen met Karin stevens maar die bleek nog met vakantie.Via Petra v.Duinhoven kwam ik weer bij Peter v.d.Hoek en uiteindelijk ben ik terug gebeld door Annette Schneemann de me verzekerde dat er geen verkeerregelaar komt bij de boeg en later belde ook mevrouw Vermeulen met het zelfde verhaal, Voor de campagne van VVN had de gemeente volgens haar vergunning verleend en is VVN verder verantwoordelijk voor de campagne.

Voor de ouders van de kinderen die naar de Boeg op school gaan heb ik nog 1 geruststelling, uw verslaggever gaat op de fiets naar zijn werk.