Alblasserdam op slot

ALBLASSERDAM- Vanaf Maandag 16 augustus zal dit het beeld zijn van de Dam en Ruigenhil, vanaf die datum zal het niet meer mogenlijk zijn om het dorp via deze route te verlaten en zal al het verkeer richting Rotterdam en Gorinchem worden omgeleid via de Oude Torenbrug, Fietsers en bromfietsers worden omgeleid via de Polderstraat en de Oranjestraat.

 Foto: Jan Wijninga. Klik op lees meer om verder te lezen.

de Polderstraat zal worden afgesloten en alleen toegankelijk zijn vanaf de Vinkenpolderweg.

Verkeer uit nieuw Lekkerland zal worden omgeleid via het Zwarte paard ,van Hogendorpweg, blokweerweg, v.Eesterensingel en dan bij de kinderboerderij rechts richting Oude Torenbrug. U kunt ook gebruik maken van de afrit Blokweerweg of plantageweg.De omleiding zal door borden worden weergegeven en de gemeente zal ook enkele verkeerdsregelaars inzetten.

De gemeente verwacht dat de werkzaamheden tot en met November zullen duren en dat u indien mogenlijk beter gebruik kunt maken van de Fast Ferry of de fiets.