Ha Alblasserdammers en alle andere bezoekers,
Vanaf vandaag, 3 augustus, ben ik voor bijna twee weken op vakantie naar het Griekse eiland Kos. Hierdoor kan ik zelf de website die tijd niet bijhouden, maar ik heb Jan Wijninga uit Alblasserdam bereid gevonden de site up to date te houden. De meeste berichten die vanaf nu hier worden geplaatst zijn dus van hem.

Tot slot wil ik jullie bedanken voor het (vaak) trouw bezoeken van deze site! Afgelopen maand werd www.alblasserdamsnieuws.nl 33.700 keer bekeken. Dat is wel duizend keer minder dan de vorige maand, maar ach het is vakantie en in januari van dit jaar waren het er nog maar 500 per maand. O en wat betreft de vakanties… Erg Leuk dat er zoveel mensen ook vanaf hun vakantieadres deze site bezoeken. In juli ging het aantal bezoeken vanuit o.a. Duitsland, Griekenland, België, Frankrijk en de Veluwe hard omhoog.

Ik hoop dat alles goed gaat en dat ik jullie over twee weken weer kan voorzien van wat nieuwtjes. Jan, ontzettend bedankt dat je dit wilt doen. Top!

Groeten, Peter Stam.