ALBLASSERDAM – De Christelijke Muziekvereniging Soli Deo Gloria uit Alblasserdam zal dit jaar één dag meewerken aan het kinderfestijn Jeugdland in cultureel centrum Landvast. Voor iedereen die al eens een instrument of slagwerk heeft willen leren spelen is dit dé gelegenheid. Op dinsdag 10 augustus zijn er mensen van de muziekvereniging aanwezig. ‘s Ochtends kun je meedoen aan een workshops over de blaasinstrumenten in een fanfareorkest, zoals trompet, trombone, saxofoon en nog meer. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

Hier kun je ontdekken welk instrument het beste bij je past en zul je merken dat het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is om geluid uit een instrument te krijgen.  ’s Middags is er een workshop over het slagwerk. Hierbij leer je op een creatieve manier ontdekken wat er bij slagwerk geluid kan maken.

Je kunt je op maandag 9 augustus komen inschrijven voor de workshops als je bij Jeugdland bent. Je kunt Soli Deo Gloria herkennen aan de instrumenten en aan het spandoek met daarop de naam van de muziekvereniging. Hier kun je ook allerlei informatie over de muziekvereniging krijgen.