NIEUW-LEKKERLAND – De brand die dinsdagavond 29 juni in de Barkstraat in Nieuw-Lekkerland woedde is waarschijnlijk aangestoken. Dat meldt de politie. Getuigen hebben gezien dat een man kort voordat de brandweer werd ingeschakeld extra materiaal op het vuurtje gooide. Ook het feit dat de buurt niet heel gelukkig is met de oude schuurtjes kan een rol daarbij spelen. Een buurtbewoner die niet met naam op deze site wil zegt: “Het wordt hoog tijd dat die zooi eens opgeruimd wordt. Ik ben er in ieder geval niet rouwig om als alle schuurtes afbranden. Kan er eindelijk eens wat nieuws komen. En die mening delen vele Lekkerlanders met mij.” De politie onderzoekt de zaak. Klik op één van de berichten hieronder voor meer details over de brand waar ook asbest vrijkwam. Deze foto links is gemaakt door Willem de Wolf van http://www.112nieuw-lekkerland.nl.