ALBLASSERDAM – Vanaf vrijdag tot en met zondag 27 juni hebben veel mensen uit de Drentse Buurt in Alblasserdam feest gevierd. Ook hebben 63 kinderen een aantal nachten doorgebracht in tenten. “Het tentenkamp hebben we opgericht nadat de scholen in Alblasserdam hadden besloten niet meer op kamp te gaan naar Drunen,” vertelt Lida Bijl voorzitster van de buurtvereniging. “De kinderen hebben weer volop genoten, maar ook de andere mensen uit de buurt.” Klik op Lees Meer om verder te lezen en meer foto’s te bekijken.

Burgemeester Bert Blase bezocht samen met zijn vrouw ook het feest. Daar heeft Blase samen met de buurtbewoners gedanst. Annet Advokaat maakte hier foto’s van. (zie hieronder)

Er worden met grote regelmaat activiteiten gehouden in de Drentse Buurt. Lida Bijl is hier een van de grote motoren achter. Op de site http://www.drentsebuurt.nl/ is hier nog veel meer over te lezen. De foto’s zijn gemaakt door Peter Stam en Annet Advokaat.