ALBLASSERDAM – Meer dan vijftig kinderen hebben vrijdag op zaterdagnacht in tenten ‘geslapen’ bij de grote speeltuin aan de Fop Smitstraat in Alblasserdam. Vanaf vrijdag 16.00 konden de kinderen in de speeltuin terecht, waar tot aan denacht tientallen spelletjes werden gespeeld en natuurlijk genoeg gegeten en gedronken werd. Het tentenkamp wordt jaarlijks de laatste week voor de zomervakantie georganiseerd door Speeltuin Vereniging Kinderdijk. “De kinderen hebben echt geen rem. Ze blijven maar spelen en gek doen. Iedereen vindt het geweldig!,” vertelde Dirk Boelens, algemeen bestuurslid van de vereniging. Klik op Lees Meer om meer foto’s te bekijken.

Volgens Corina en Arian die onderstaande foto hebben ingezonden was het een zeer vermoeiende dag. Op de foto ziet u de zoon van Corina en Arian nadat hij thuiskwam. Hij ging even liggen en nog geen twee minuten later… Volgens de ouders was het was ontzettend leuk en gezellig en zijn complimenten naar de organisatie dan ook zeer op zijn plaats.De foto is van Raudie Eckhardt.

Ook op andere plaatsen in Alblasserdam is een tentenkamp neergezet. Dat staat los van de actie bij de speeltuinvereniging. Heeft u foto’s van bijvoorbeeld het feest op het korfbalveld van CKC of foto’s van het tentenkamp in de Drentse Buurt? Mail ze door (liefst met begeleidend tekstje), dan worden uw foto’s dezelfde dag nog geplaatst.