ALBLASSERDAM – Zo’n vijftienhonderd mensen hebben donderdagavond de laatste dag van de Alblasserdamse Avondvierdaagse meegelopen. Een groot deel van de wandelaars was in het oranje gekleed vanwege de voetbalwedstrijd tussen Nederland en Kameroen. Eindbestemming voor de kilometers lange stoet was het korfbalveld van CKC Kinderdijk in Alblasserdam. Volgens de organisatie zijn de vier wandeldagen perfect verlopen, was het heel gezellig en wordt er gestreefd om volgend jaar NOG meer mensen mee te krijgen. “We stijgen elk jaar in deelnemers,” aldus de organisatie. Klik op Lees Meer om een fotoreportage te bekijken van Gerwin Kassels en Yvonne de Jong.

Wel moesten er veel pleisters geplakt worden bij geschaafde kinderknietjes en blaren. “Meters pleisters zijn er gebruikt, maar de verwondingen vielen eigenlijk altijd wel mee,” aldus Gerwin Kassels, één van de vrijwilligers.

Meer foto’s? Kijk op www.avd-alblasserdam.nl