KINDERDIJK – Drie jonge automobilisten waarvan twee uit Alblasserdam en één uit Nieuw-Lekkerland zijn maandagavond 21 juni gewond geraakt bij een frontale botsing tussen twee personenauto’s. Het ongeval gebeurde rond 20.15 uur toen een automobilist met duopassagier op de Molenstraat in Kinderdijk  een camper wilde inhalen. De 22-jarige Alblasserdammer zag hierbij een tegemoetkomende auto over het hoofd en klapte frontaal op de auto van een 19-jarige Nieuw-Lekkerlandse tegenligger. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

De in het totaal drie inzittenden van beide auto’s moesten naar het ziekenhuis voor onder meer een gebroken arm en een pijnlijke borstkas veroorzaakt door de gordel. De politie is urenlang bezig geweest met een sporenonderzoek, waardoor de dijk in beide richtingen tot laat in de avond was afgesloten. Het verkeer moest omrijden via Oud-Alblas. Klik op Lees Meer om verder te lezen en meer foto’s te bekijken. Foto’s: Peter Stam.