ALBLASSERDAM – Twee jonge automobilisten zijn zaterdagavond 19 juni al tollend met de achterkant van de auto op de voorkant van een tegenligger geknald. Het ongeval gebeurde rond 20.30 uur op de Helling in Alblasserdam. Een van de jongens vertelde net na het ongeval: “Ik kwam vanaf Papendrecht Alblasserdam in en opeens begonnen we te draaien. Remmen had geen zin meer. Daarna knalden we met de achterkant van de auto tegen de voorkant van een tegenligger, waarna we in de bosjes bij de busbaan werden gelanceerd.”  Klik op Lees Meer om verder te lezen en meer foto’s te bekijken.

Wonderlijk genoeg hielden beide jongemannen geen verwondingen over aan het ongeval. Wel ontstond er forse schade aan beide voertuigen. De drie inzittenden van het andere voertuig (Alblasserdam uit), bleven ook ongedeerd. Beide auto’s zijn weggesleept.