ALBLASSERDAM – Duizend mensen uit Alblasserdam en omgeving hebben woensdag een feestje gevierd met haring. De zogenoemde ‘haringparty’ was georganiseerd door Bon Bon party service, GO4 Events en Maat Groep. De party was een feest voor de ondernemers uit de Drechtsteden en wordt jaarlijks gehouden. “Wijn, haring, gelach, muziek, netwerken en heerlijk weer zijn de kernwoorden die dit jaar de haringparty samenvatten,” aldus Priscilla van Heijningen van Bon Bon party service. Klik op Lees Meer om verder te lezen en meer foto’s te bekijken. De foto’s zijn gemaakt door Pieter van den Berg van Luxfoto.nl.

De haringparty biedt ondernemers de kans zich te profileren aan de partners, te netwerken en informatie uit te wisselen op ieders vakgebied. Onder een stralende zon genoten de gasten van alle traktaties en de party werd muzikaal opgeluisterd door de Tiny Little Big band. Daarnaast waren er verschillende bezienswaardigheden zoals de BladeRun Landrover en twee vrachtwagens van de Maat transport groep.