ALBLASSERDAM – Zo’n twintig mensen hebben zaterdag 12 juni meegedaan aan de jaarlijkse viswedstrijd voor ouderen en gehandicapten aan de Middelwetering in Alblasserdam. De wedstrijd, die voor de 34e keer werd gehouden, was georganiseerd door de Rotaryclub Kinderdijk en de Stichting Welzijnswerk Ouderen Alblasserdam. De Vereniging Alblasserdamse Hengelaars  zorgde voor de begeleiding, controles en metingen van de vissen. Burgemeester Bert Blase van Alblasserdam heeft rond elf uur de prijzen uitgereikt. Klik op Lees Meer om verder te lezen en een uitgebreide fotoreportage te bekijken die gemaakt is door Annet Advokaat. Op de foto hiernaast is de heer G. den Boef te zien, één van de deelnemers. 

De opkomst van twintig deelnemers was in vergelijking met voorgaande jaren aan de lage kant. Burgemeester Blase zei bij de prijsuitreiking dat er mogelijk door wat meer publicatie vanuit de gemeente er naar gestreefd kan worden om het aantal deelnemers omhoog te krijgen. Over het weer hadden de vissers overigens geen klagen. De temperatuur was aangenaam en een klein briesje zorgde ervoor dat het aangenaam vertoeven was aan de waterkant. 

Voor alle deelnemers was er een klein aandenken. De prijzen gingen naar de volgende personen: 1e prijs Dhr. v. d. Broek: 7 stuks  208 punten. 2e prijs Dhr. De Keijzer 13 stuks 140 punten. 3e prijs Dhr. Den Hartog 12 stuks 97 punten. De grootste vis was 26 centimeter en werd gevangen door Dhr V.d. Broek. De meeste koppen (aantal) 27 stuks werden gevangen door Dhr. Noordenne. 

Dhr. B de Haas.

Dhr. D Storm.

Dhr. T. Verdoorn

 

 

Meting van de vis.

Prijsuitreiking door burgemeester Bert Blase.

De winnaars...