ALBLASSERDAM – Op een bouwplaats aan het Cortgene in Alblasserdam heeft de politie in de nacht van maandag op dinsdag 8 juni omstreeks 01.30 uur een 26-jarige man uit Rotterdam aangehouden. De man wordt verdacht van (poging) diefstal van bouwmateriaal waaronder metaal. Een getuige belde de politie met de melding dat er mensen op het terrein met spullen aan het slepen waren. Binnen enkele minuten waren de agenten ter plaatse en hoorden eveneens geluiden. Eén van de verdachten kwam in het vizier en rende hard weg bij het zien van de agenten. Het terrein werd afgezet en enige tijd later werd de verdachte in een hoekje aangetroffen en aangehouden. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

Met een diensthond werd de zoekactie uitgebreid, dit leverde geen andere verdachten op. Na zijn aanhouding verzette de man zich en trapte tegen het raam van de politieauto waarna hij door één van de agenten in de houding werd gezet. Op het politiebureau is de man ingesloten en wordt hij verhoord.