ALBLASSERDAM – De gemeente Alblasserdam start op maandag 7 juni 2010 met fase 1 van de reconstructie Rembrandtlaan – Vondellaan. De werkzaamheden bestaan uit het vernieuwen van de bestrating en de plantsoenen. Rasenberg Wegenbouw B.V. gaat het werk uitvoeren. Fase 1 omvat het gedeelte vanaf de Mesdaglaan tot en met de Hobbemalaan. Aansluitend wordt fase 2 uitgevoerd. Dit is het gedeelte vanaf de Hobbemalaan tot aan de Randweg. Volgens de planning rondt de aannemer de werkzaamheden in september af.  Klik op Lees Meer om verder te lezen.

Openbaar vervoer

Als gevolg van de werkzaamheden rijdt het openbaar vervoer een andere route. De beide haltes aan het einde van de Plantageweg komen tot begin september te vervallen. 

Fase 1 is onderverdeeld in: 
Fase 1.1.
In deze fase worden achtereenvolgens de werkzaamheden aan de F. Bolstraat, P. Potterstraat, W. Marisstraat en Tooropstraat uitgevoerd.
De werkzaamheden starten in week 23 en duren tot en met week 27. 

Fase 1.2.

In deze fase worden de werkzaamheden aan de Rembrandtlaan vanaf de parkeerplaats Pieter de Hoochplaats, de ingang van de Frans Halslaan en de Hobbemalaan uitgevoerd.
De werkzaamheden starten in week 28 en duren tot en met week 30. 

Fase 1.3.

In deze fase worden de werkzaamheden aan de Mesdaglaan en Rembrandtlaan uitgevoerd.
De werkzaamheden starten in week 31 en duren tot en met week 35. 
 
Voor vragen kunt u contact opnemen met de heer Cler Sels van de gemeente Alblasserdam, telefoon 078 6921287 of email c.sels@alblasserdam.nl.