Dit is Mirjam van Houwelingen. Zij ving een vis van veertig centimeter en won een prijs in de categorie van 7 tot 9 jaar.

ALBLASSERDAM – Zo’n zeventig enthousiaste hengelaars in de leeftijd van drie tot vijftien jaar hebben zaterdag 29 mei meegedaan aan een viswedstrijd aan de Middelwetering in Alblasserdam. De wedstrijd was georganiseerd door viswinkel de Snuffelhoek. Dit jaar werd er voor het eerst inschrijfgeld gevraagd maar dit ging volledig naar KIKA (kinderen kankervrij). Mede door de vele vrijwilligers van onder meer hengelsportvereniging Ons Belang, het geweldige weer en goede vangsten was het volgens de deelnemers een fijne dag. Klik op Lees Meer om verder te lezen.

Vele kinderen konden met een mooie prijs die door de Snuffelhoek beschikbaar waren gesteld naar huis! Ook kreeg iedereen een waardebon van de Mac Donalds en werden er ook nog eens bioscoopbonnen verloot. De tekst is verzorgd door: Cobie van der Rhee. En de foto’s zijn gemaakt door Cobie van der Rhee, Rien de Heer en Annet Advokaat. Allen echt ontzettend bedankt voor het insturen! Samen met de Alblasserdammers kunnen we deze site zo compleet en leuk mogelijk maken.