Tientallen politie-eenheden stonden gisteren tijdens en na de voetbalwedstrijd tussen Feyenoord - Alblasserdam paraat om in te kunnen grijpen als het fout zou gaan. En natuurlijk om het verkeer en dergelijke te regelen.

ALBLASSERDAM – Een 25-jarige man uit Papendrecht is op donderdagavond 13 mei omstreeks middernacht aangehouden vanwege het rijden onder invloed. Dit gebeurde kort na een melding van een vechtpartij bij de voetbalvereniging aan de Vinkenpolderweg. Op de Rubensstraat in Papendrecht troffen agenten de auto aan waarin, volgens de melder, twee gewonde mannen zouden zitten. In het voertuig zaten vier mannen waarvan er twee wat verwondingen aan het gezicht bleken te hebben. Zij gaven aan dat er een gevecht was geweest op de voetbalvereniging. De twee zien voorlopig af om aangifte te doen. Klik op Lees Meer om verder te lezen. De 25-jarige bestuurder van de auto moest blazen, werd meegenomen naar het bureau voor een nadere ademanalyse en blies 395 ug/l. Hij kreeg een rijverbod van drie uur en werd na verhoor heengezonden. Als de mannen besluiten toch aangifte te doen, zal de politie een onderzoek instellen naar de toedracht van het incident.